• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.901 %-0.71
  • ETHERIUM 2.574 %1.14
23°

Kahramanmaraş depremi Haberleri

Kahramanmaraş depremi haberleri ve güncel Kahramanmaraş depremi gelişmeleri, Kahramanmaraş depremi ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş depremi fotoğrafları ve Kahramanmaraş depremi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Kalbi Deprem Sonrası Yeniden Şekilleniyor. Azerbaycan Bulvarı İnşa Projesi Hayata Geçiyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı'nda meydana gelen doğalgaz patlaması, bölge halkında büyük bir korku ve endişe yarattı.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş'ı ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta, depremler sonrası orta hasar raporu alan binalarını güçlendirmek isteyen vatandaşlar, 9 aydır belediyelerden verilecek ruhsatı bekliyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesai için okullarına gelen öğretmenleri çiçeklerle karşıladı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta kontrollü yıkım esnasında 9 katlı ağır hasarlı bina, iş makinesinin üzerine devrildi.

GÜNCEL

A Haber’in canlı yayın konuğu olan Güngör, 'Deprem bölgesi diğer şehirlerle karşılaştırdığımızda çok daha fazla ilerleme kat ettiğimiz görülüyor' dedi.

GÜNCEL

Depremlerin yerini önceden tahmin eden Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 2 gün önce Malatya'yı işaret ederek 6.5 büyüklüğünde deprem...

GÜNCEL

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli deprem Kahramanmaraş halkını da sokağa döktü.

GÜNCEL

6 Şubat'taki iki depremden ilkinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yapılan kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi.

Ekonomi

Kahramanmaraş’ta balıkçılık alanında ürerime açılan baraj gölünde yıllık üretim 17 bin tona ulaştı.