• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.439 %0.06
  • ETHERIUM 2.610 %1.16
17°

Kahramanmaraş depremi Haberleri

Kahramanmaraş depremi haberleri ve güncel Kahramanmaraş depremi gelişmeleri, Kahramanmaraş depremi ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş depremi fotoğrafları ve Kahramanmaraş depremi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem dolayısıyla deforme olan Ağcalı ve Sümbüllü Kavşağı arasındaki yolda asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

GÜNCEL

Kandilli Rasathanesi X'ten açıkladı... Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde akşam saatlerinde hissedilen deprem meydana geldi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta son zamanlarda artan tarihi eser kaçakçılığına yönelik olarak kentte gerçekleştirilen operasyonda, büyük miktarda tarihi eser ele geçirildi.

YAŞAM

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da inşaat ustası olan Sefer İpek, yaptığı resimlerle depremzedeler için kurulan konteynerleri süslüyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş depremini tahmin eden çizgi dizi Simpsonlar, meğer beklenen Marmara depremiyle ilgili de tahminlerde bulunmuş.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde balık tutmak için su kanalında arkadaşlarıyla avlanan genç küçük teknelerinin ters dönmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta öğrenciler ara tatilin tadını Dulkadiroğlu Gençlik Merkezlerinin düzenlediği etkinliklerde çıkarıyor.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta jandarma ekipleri tarafından zehir tacirlerine şafak operasyonu düzenlendi.

Kentsel Tasarım Projesi kapsamında 5 farklı noktada başlatılan çalışmalardan biri olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arkasındaki projenin hızla devam ettiğini açıklayan...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Onikişubat Belediyesince ilk kez düzenlenen EXPO 2023 Kitap Fuarı'nı 475 bin kitapsever ziyaret etti.

ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki yaylalar, sonbaharın renkleri ile kartpostallık manzaralar oluşturdu.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Eğitim ve Yayın Dairesi başkanlığı tarafından deprem bölgesinde düzenlenen ara etkinlikleri 11 Kasım'da...