• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.563 %-0.98
  • ETHERIUM 2.584 %1.34
20°

Kahramanmaraş depremi Haberleri

Kahramanmaraş depremi haberleri ve güncel Kahramanmaraş depremi gelişmeleri, Kahramanmaraş depremi ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş depremi fotoğrafları ve Kahramanmaraş depremi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekiplerinin bir haftalık operasyonlarında çeşitli suçlardan 108 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNCEL

25 yıllık eğitimci Hacı Aslan Yıldırım, ‘hizmet nimettir’ anlayışla Elbistan Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

ÇEVRE

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde fidan dikim etkinliği düzenlendi.

GÜNCEL

Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan milletlerarası anlaşma, Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde müftülüğe bağlı Kur'an kurslarında eğitim gören 4-6 yaşındaki afetzede öğrenciler, harçlıklarıyla Filistinlilere destek oldu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde devam ediyor.

GÜNCEL

Bakan Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu illerde yıl sonuna kadar 46 bin afet konutunun teslim edileceğini belirtti.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu bildirdi.

GÜNCEL

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Kahramanmaraş ve Adıyaman'da yeni abonelik süreçleri ile ilgili bir duyuru yaptı.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşa edilecek Şehir Hastanesinin proje çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

GÜNCEL

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremleri, insanları barınmak için karavanlara yönlendirdi.

GÜNCEL

6 Şubat depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta konteyner kentlerde kalan afetzedelerin kışlık yiyecek hazırlıkları sürüyor.