• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.999 %-0.48
  • ETHERIUM 2.581 %1.14
21°

Kahramanmaraş depremi Haberleri

Kahramanmaraş depremi haberleri ve güncel Kahramanmaraş depremi gelişmeleri, Kahramanmaraş depremi ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş depremi fotoğrafları ve Kahramanmaraş depremi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem oldu. Şiddetli sarsıntı Kahramanmaraş'ta da bir çok vatandaşı uykusundan uyandırdı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde dün fabrikada çıkan yangın 20 saatlik çalışma sonucunda kontrol altına alındı.

GÜNCEL

Hak- İş Konfederasyonu bünyesinde bulunan Hizmet-İş Sendikası Uzman Psikologları ile Üyelere psikolojik destek sağlayacak.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 ay boyunca üretim yapan depremzedeler, yaylalardan kışlaklarına döndü.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını bildirdi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nde mimar ve mühendislerle bir araya geldi.

ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri tarafından yapılan devriye görevi sırasında bulunan ‘Semender’ koruma altına alındı.

GÜNCEL

Meclis Çocuk Hakları Alt Komisyonu, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocukların yaşadıkları sorunları, bölgeye yapacağı ziyaretlerle yerinde tespit edecek.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nin şehre kazandırdığı Gençlik Merkezleri, gençlerin gözdesi oldu.

GÜNCEL

Jeoloji Mühendisi Kuruçay; 'Kahramanmaraş'ta kent merkezinde diri fay olsa 6 Şubat'taki strese dayanamaz kırılırdı. Geçmeyen diri fayları varmış gibi gösterip...

GÜNCEL

Kahramanmaraş’tan gelen depremzede esnaflar, bu kez MARAŞFED ile TÜMKİAD işbirliğinde yöresel ürünleri İstanbul'da satışa sundu.

Ekonomi

Kahramanmaraş merkezli tekstil üreticisi BLC Group, sürdürülebilir büyüme için yapay zeka ve makina öğrenmesinden güç almaya başladı.