• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.199 %-0.6
  • ETHERIUM 2.552 %0.47
28°

Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi Haberleri

kahramanmaraş büyükşehir belediyesi haberleri ve güncel kahramanmaraş büyükşehir belediyesi gelişmeleri, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi ile ilgili tüm video, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi fotoğrafları ve kahramanmaraş büyükşehir belediyesi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nde okul idarecileriyle bir araya geldi.

SİYASET

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin kurucu Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 2023 yerel seçimleri öncesi aday adaylığını resmen açıkladı.

KASKİ ekiplerinin, Onikişubat ilçesinde yeni içme suyu deposu ve içme suyu hattındaki çalışmaları devam ediyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat ilçesinde bulunan Döngel Direkli Mağarası’nı ziyaret etti.

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem dolayısıyla deforme olan Ağcalı ve Sümbüllü Kavşağı arasındaki yolda asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

GÜNCEL

Doğukent Yerinde Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, “Doğukent’te tamamen yıkılmış ve eskiden kooperatif olan bir alanda...

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, personelin maaş kartının, Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen yerli kart TROY'a taşınmasını kararlaştırdı.

Kentsel Tasarım Projesi kapsamında 5 farklı noktada başlatılan çalışmalardan biri olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arkasındaki projenin hızla devam ettiğini açıklayan...

Politika

Deva Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu, TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş'ın devam eden kronikleşmiş sorunlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

SİYASET

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı olduğunu duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 300 Milyon TL’lik yatırımı Pazarcık Düzbağ İçmesuyu Bağlantısı ve Arıtma Tesisi projesinin temeli atıldı.

ÇEVRE

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde fidan dikim etkinliği düzenlendi.