• DOLAR 34,09 %0.18
  • EURO 38,10 %0.01
  • STERLIN 45,30 %0.01
  • ALTIN 2.835,63 %0.22
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %3.36
  • ETHERIUM 2.470 %5.56
20°

6 Şubat Depremi Haberleri

6 Şubat Depremi haberleri ve güncel 6 Şubat Depremi gelişmeleri, 6 Şubat Depremi ile ilgili tüm video, 6 Şubat Depremi fotoğrafları ve 6 Şubat Depremi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki; 'Kahramanmaraş, Malatya, Bingöl Arasında 6.4 Büyüklüğündeki Artçı Deprem Bölgeyi Rahatlatacak' açıklamalarında bulundu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Orta Hasarlı Bina Sahipleri, Yaşadıkları Mağduriyetlere Dikkat Çekmek İçin Yürüdü.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde yaşanan depremin yıldönümüne yaklaşırken, İzmir'den gelen gönüllülerin başlattığı "YA DE Projesi" kapsamında depremzedelere insani yardım malzemeleri...

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Umut Konteynerlerinde Yaşam Mücadelesi: Doğuştan Ağızda Damağı Olmayan Asel İçin Umut Dolu Bekleyiş!

GÜNCEL

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Kahramanmaraş'ta yaptığı incelemelerle deprem sonrası inşa edilen kalıcı konutları denetledi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde akşam saatlerinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ta Depremlerden Ağır Hasar Alarak, Bütün Blokları Dinamitlerle Yıkılan Güneşevler Sitesi Yerinde Dönüştürülecek!

GÜNCEL

Malatya'da Meydana Gelen 5.2 Büyüklüğündeki Deprem, Kahramanmaraş'ta Paniğe Neden Oldu. Uzmanlar Artçı Depremlerin Olacağını Belirterek Uyarılarda Bulundu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta ağır hasar alan bir binanın yıkımında enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Muhammet Gök (26) için duygusal bir veda gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen "1. Yılında Kahramanmaraş Merkezli Depremlerin Boyutu, Şehirlere Olan...

GÜNCEL

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin mirasçılarına yönelik önemli bir duyuru gerçekleştirdi....

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın önemli ticaret merkezlerinden olan Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan riskli yapılarda yıkımın başlamaması tepkilere neden oldu.