İki yılı aşkın Elbistan’da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan, güzellikler sergileyen Fatih Çetin, devir teslim töreninde bayrağı duayen eğitimci İlyas Gezer’e teslim etti.

Devir-teslim töreninde konuşan yeni müdür İlyas Gezer, önceki müdür Fatih Çetin'e hizmetleri ve Elbistan’ın eğitimine sunduğu katkıdan dolayı teşekkür etti ve daha sonra şu ifadelerde bulundu:

Kahramanmaraş’ta Yeni Şebeke Hattı Çalışmaları: 3 Gün Trafiğe Kapalı! Kahramanmaraş’ta Yeni Şebeke Hattı Çalışmaları: 3 Gün Trafiğe Kapalı!

“Yaklaşık 22 yıl okul müdürlüğü göreviyle hizmet ettiğim Elbistan'ımızda bugün itibarıyla Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladım. Her payesi aslında bir eğitim neferliği olan ve bünyesinde bulunmaktan gurur duyduğum eğitim camiasında bizi bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanı'mıza, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin ile bakanlık bürokratlarımıza, Kahramanmaraş milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Şu ana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı selefim Fatih Çetin Bey'e teşekkürü bir borç addediyorum. Bir bayrak yarışı olarak gördüğüm bu görevi Sayın Kaymakam'ımızın ve kurum amirlerimizin de destekleriyle layıkıyla ve hakkıyla ifa etmeye çalışacağım. Bu hizmette birlikte çalışacağım tüm mesai arkadaşlarıma, okul müdürlerimize, asli unsurumuz olan öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerime ve değerli velilerimize şimdiden teşekkür ederim. Elbistan’ımıza hep birlikte, gönül gönüle hizmet edeceğiz. Rabb'im muvaffak eylesin inşallah.” Dedi.
HABER: Oğuz KARAKOÇ

Editör: Dilek Nur