CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, terörist başı Öcalan'ın TBMM'ye gelip konuşma yapmasını isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seçim meydanlarında idamını istediği sözlerini anımsatarak, “Hani idamı için ip atıyordunuz ne değişti?” diye sordu.

1979'da kim bir robot tarafından öldürülen ilk insan olarak Guinness Dünya Rekorları'na girmiştir 1979'da kim bir robot tarafından öldürülen ilk insan olarak Guinness Dünya Rekorları'na girmiştir

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, MHP grup toplantısında “Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun" diyen Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye geçmişte söylediği sözleri anımsatarak, tepkisini dile getirdi.

CHP’li Curoğlu, Bahçeli’ye şu soruları yöneltti: “Sn. Devlet Bahçeli; Türk Milleti'ne sordunuz mu? On binlerce şehit veren ailelere sordunuz mu? Katledilen bebeklerin, şehit edilen öğretmenlerin, polis ve askerlerin, kamu görevlilerinin ailelerine sordunuz mu? PKK için harcanan paraları ödeyen vergi mükelleflerine sordunuz mu? Hani idamı için ip atıyordunuz ne değişti?  O zaman gelin sandığı halkın önüne getirelim halk karar versin.”

Editör: Editör 46