GÜNCEL

Birarabam ile Kredisiz Araba Satın Alma Rehberi

Her geçen gün trafikteki araç sayısı artmaktadır. Ancak çoğu kişi araba satın alırken maddi anlamda güçlük çekmektedir.

Abone Ol

Hal böyle olunca araba sahibi olmak isteyen çoğu kişi nasıl uygun fiyatla araba satın alabilecekleri hakkında araştırmaya giriyor. Bunun için de çoğu zaman bankaların sunmuş olduğu kredi yöntemi seçilmektedir. Fakat bankaların sunduğu kredi ile tüketici hem daha zararlı çıkıyor hem krediyi öderken oldukça zorluk çekiyor. Bundan dolayı da Birarabam gibi araç finansmanı şirketleri uygun fiyatlarla araba sahibi olmak isteyenler için kredisiz araba satın alma imkanı sunuyor. Peki Birarabam’dan kredisiz araba nasıl alınır?

Birarabam’dan Kredisiz Araba Nasıl Alınır?

Birarabam’dan kredisiz araba satın almak için öncelikle size en yakın şubemize gelerek kredisiz araba almak istediğinizi belirtmelisiniz. Ardından ilgili ekip arkadaşlarımızla birlikte satın almak istediğiniz arabayı seçmektesiniz. Satın almak istediğiniz araba isterseniz sıfır isterseniz de ikinci el olabilmektedir. Araba seçme işleminden sonra maddi durumunuza bağlı olarak taksitlendirme planı hazırlayarak arabanızı teslim alabileceğiniz günü belirliyoruz. Son olarak noterde tasdik edilen işlemlerin ardından en kısa sürede kredisiz olarak araba sahibi olabiliyorsunuz. 

Birarabam Kredisiz Araba Alma Nedir?

Birarabam, araba almak isteyenler için uygun ödeme seçenekleri sunar. Kredisiz araba alma da bu seçeneklerden biridir. Günümüzde yaşanan ekonomik problemlerden ötürü birçok kişi araba satın almakta tereddüt ediyor. Bunun en önemli nedeni ödemede yaşanan sıkıntılardır. Fakat Birarabam’dan alacağınız kredisiz araba ile ödemelerde güçlük çekmeden kolay bir şekilde araba sahibi olabilirsiniz. 

Birarabam’ın sunmuş olduğu kredisiz araba imkanı sayesinde taksit ile araba alabilirsiniz. Ayrıca taksit seçeneklerini kendi gelir durumunuza göre belirleyebilir ve düşük aylık ödemelerle araba sahibi olma şansı yakalayabilirsiniz. 
Birarabam kredisiz araba yönteminde sizden kesinlikle kefil ya da faiz istenmez. Bu sayede bankalara yüksek faiz oranları ile alacağınız araba için daha fazla para ödemekten kurtulabilirsiniz. Sonuç olarak istediğiniz arabayı peşin fiyatına taksitlere bölerek daha uygun fiyatlarla satın alabilirisiniz.

Kredisiz araba almanın avantajlarından biri de kredi notu istenmemesidir. Bankaların sunmuş olduğu kredilerde kredi notunun yüksek olması şartı koşulur. Fakat herkesin kredi notu yeterli miktarda olamayabiliyor. Bundan dolayı da araba almak isteyen kişi krediye de başvuramıyor. Buna karşın Birarabam’da kredi notu şartı olmadan kolayca kredisiz bir şekilde araba sahibi olmanız mümkündür. 

Birarabam’dan Kredisiz Araba Almak İçin Hangi Belgeler Gereklidir?

Birarabam’ın sunmuş olduğu kredisiz araba alma yönteminden yararlanmak için istenen belgeler aşağıdaki gibidir:
Kimlik Belgesi
Gelir Belgesi
Adres Belgesi
Sigorta Belgesi
Mevcut Olunan Araç Var ise Aracın Ruhsatı

Birarabam’dan Kredisiz Almak İçin Ne Yapmalıyım? 

Birarabam’dan kredisiz araba almak için bize ulaşmanız yeterlidir. Bunun için resmi web sitemizde yer alan iletişim bilgilerimizden kolaylıkla bize ulaşabilirsiniz. İsterseniz telefon numaramızı arayarak istersiniz de e – posta adresimiz aracılığıyla bizle iletişime geçebilir ve kredisiz araba alma hakkında daha fazla detaya ulaşabilirsiniz.
Eğer Birarabam’dan kredisiz araba almaya karar verdiyseniz de en yakın şubemize gelerek ilgili ekip arkadaşlarımızla birlikte almak istediğiniz arabayı seçebilir ve ödeme taksitlerini de planlayarak en kısa zamanda yeni arabanıza kavuşabilirsiniz. 

Sizler de kredisiz araba almak için bir an önce Birarabam’a başvurarak en uygun fiyatlarla araba sahibi olabilirsiniz. Birarabam kredisiz araba alma yöntemi hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi ziyaret etmeyi ve bizimle iletişim kurmayı unutmayın! Kredisiz araba almanın en doğru adresi Birarabam!