Cihazın çalışma sistemi; devasa bir basınç değerinin oluşmasına dayanır. İçerisindeki maddeyi oldukça yüksek güç değeriyle sıkıştıra cihaz; tank içerisindeki yüksek basıncın şiddetli şekilde dışarıya verilmesiyle çalışır. Modeller, tam olarak teknoloji harikası olmakla birlikte adeta bir ejderha gücünde hava akışı sağlar.

Hava kompresör modelleri farklı seçenekler sunar. Bahçe işlerinden lastik şişirme gibi tamir işlerine varıncaya kadar geniş kapsamlı bir alanda kullanılan bu cihaz; tamircilerin eli kolu gibidir. Makinelerdeki tozların temizlenmesi ve yüksek düzeyde hava basıncının gerekli olduğu her durumda kullanılan cihaz; ileri teknolojilerle desteklenir. Böylece bu teknoloji harikası cihazı; fabrikalarda ve diğer sanayi alanlarında etkili biçimde kullanabilirsiniz.

Her Tipte Kompresör Var!
Farklı boyutlarda üretilen kompresörler; araçlar hatta ev işleri için de çözümler sunar. Yağlı, kuru ya da yağsız modeller arasından ihtiyacınızı tam olarak karşılayanı bulabilirsiniz. Cihazın en önemli parçaları arasında hortum kısmı yer alır. Çünkü hortum yüksek basınçlı havanın dışarıya su gibi aktığı yerdir. Araç kompresör modellerinde aparat tercihine özen göstermelisiniz. Uç kısımlar, tabanca kısmı ve filtre gibi aparatlar; cihazdan tam olarak istediğiniz performansı elde etmenizi mümkün kılar.

Cihaz emdiği havayı, dışarıya çok güçlü basınçla verebilecek teknolojiyle sahiptir. Emilen havanın içerisinde farklı partiküller vardır. Partiküllerin zaman içerisinde kompresörünüze zarar verme riski bulunur. Bundan dolayıdır ki partiküllerin ayrıştırılmasını mümkün kılacak filtre tercihini özenle yapmalısınız. Cihazınızın sorunsuz biçimde performans ortaya koyabilmesi, filtre gibi aparatların kalitesiyle doğrudan ilgilidir.

Kahramanmaraş'ta Saldırıya Uğrayan Çobanın Zorlu Hayatı! Kahramanmaraş'ta Saldırıya Uğrayan Çobanın Zorlu Hayatı!

Kullanım Avantajlarıyla Yeni Nesil Kompresörler
Dizelle, benzinle ve aküyle çalışan modelleri bulunan lastik şişirme kompresör ürünleri, kullanım özellikleri bakımından avantajlı cihazlardır. Sanayi tipi olarak tanımlanan modellerde; şaftlı, pistonlu ve vidalı gibi çeşit seçenekleri bulunur. Elbette bu cihazları avantajlı şekilde kullanmayı istiyorsanız öncelikli olarak kendi ihtiyacınızı göz önünde bulundurmalısınız. Şayet cihazınızı yılda 1000 saatin üzerinde çalıştıracaksanız; pistonlu modeller beklentinizi fazlasıyla karşılar.

50 lt kompresör modellerinin yanı sıra 12 volt hava kompresörü gibi cihazlar farklı kullanım özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. 220 volta kadar gerilim değerine sahip cihazlar; beklentinize uygun çözümleri sizlerle buluşturur. Küçük ölçekli işletmelerden çok daha büyük ölçekli endüstriyel tesislere varıncaya kadar geniş kapsamlı kullanım özelliğine sahip bu cihaz; pek çok farklı sektörün gizli süper kahramanıdır. Kompresörlerin farklı kullanım özelliğine sahip olması; bu cihazları farklı fiyat seçeneklerinde bulabilmenizi kolaylaştırır.

Bütçenizi Yormayan Kompresör Fiyatları
Farklı bütçe seçeneklerinden oluşan kompresör fiyatları, ürünün markası, modeli, kullanım özelliğiyle donanımlarına göre şekillenir. Fiyat bakımından avantajlı seçenekler sunabilen bu cihazları, bütçenizi yormadan temin edebilirsiniz. Bu aşamada üretici firmaların indirim kampanyalarını yakından takip etmeniz, bütçe dostu fırsatlarla tanışmanızı sağlar. Karar verirken; hava depolama kapasitesiyle piston sayısına dikkat etmelisiniz. Yine ürün fiyat ve performansını göz önünde bulundurmalısınız.

Kompresörlerin fiyatları hakkında detaylı şekilde araştırma yapıp, farklı markaların ücretlerini karşılamanız, avantajlı fiyatlarla bu ürünlerini temin etmenizi sağlar. Basınç değeri, kullandığı enerji çeşidi gibi kriterleri dikkate alarak, tercihinizi çok daha isabetli biçimde yapabilirsiniz. Elbette ki karar verirken her zaman kendi ihtiyacınızı göz önünde bulundurmalısınız. Burada pratik kullanım özelliğine sahip cihazları tercih etmeniz, cihazı çok daha kolayca kullanmanızı mümkün kılar.

Sanayide ve günlük hayatın içerisinde sıklıkla kullanılan kompresör ürünleri insan yaşamını kolaylaştırıcı etkisi bulunan cihazlardır. İşlevselliğiyle ön planda yer alan bu cihazlar; geniş bir fiyat skalası ile sunulur. İhtiyacınıza uygun çözümler sunan bu cihaza bütçe dostu avantajlarla sahip olmayı istiyorsanız; Koçtaş web sitesine mutlaka göz atmalısınız. Beklentinizi fazlasıyla karşılayacak model ve markaları karşılaştırarak en doğru seçeneğe karar verebilirsiniz. 
 

Editör: Dilek Nur