Başkan Görgel, esnafla kurduğu güçlü iletişimin ve çözüm odaklı yaklaşımının önemine vurgu yaptı. "Vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunumuz olarak kabul ediyor ve bu sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz" diyen Görgel, esnafın yaşadığı zorluklara hızlı ve etkili çözümler üretmeye kararlı olduklarını belirtti.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 'Kahramanmaraş'ta Büyük Deprem Beklemiyoruz' Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 'Kahramanmaraş'ta Büyük Deprem Beklemiyoruz'

Ziyarette Vali Mükerrem Ünlüer, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Beşen de hazır bulundu. Başkan Görgel, esnafların mevcut taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyerek, bu talepler doğrultusunda gerekli adımların atılacağını açıkladı. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla yapılan toplantıya atıfta bulunan Görgel, Derepazarı esnafıyla yapılan bu buluşmanın da bölgedeki sorunları anlama ve çözüm sürecini hızlandırma açısından önemli olduğunu vurguladı.

Derepazari Esnaf Ziyareti 6

Başkan Görgel, “Yeni Kahramanmaraş’ı inşa etme sürecinde esnafımızın yaşadığı sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacak ve ortak bir çaba içinde olacağız. Hep birlikte, deprem sonrası sürecin zorluklarını aşmak için gerekli gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu. Bu yaklaşım, bölgedeki esnafın sorunlarına duyarlılığı ve çözüm odaklı yönetim anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Dilek Nur