Törene, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mehmet Şahin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Beşen, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Çakar ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Devir teslim sırasında konuşan Cüneyt Doğan, AK Parti çatısı altında çalışmaktan her zaman onur duyduğunu belirterek, "AK Parti ailesinin ne kadar büyük bir aile olduğunu bir kez daha görüyoruz. Bugün burada il başkanlığı görevini gönül rahatlığıyla Muhammet Burak Gül kardeşime teslim ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun," dedi. 

Doğan, AK Parti'nin bir dava hareketi olduğunu vurgulayarak, bu davada herkesin bir nefer olarak görev yaptığını ifade etti.

Av. Muhammet Burak Gül, görevi devraldığı törende birlik ve beraberlik mesajı vererek, bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için mücadele edeceğini belirtti. 

Whatsapp Image 2024 08 09 At 21.04.29

Gül, depremin acılarını hatırlatarak, "Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Kahramanmaraş olarak o zor günleri birlik ve beraberlik içinde atlattık ve şehrimizin imarı için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Gül, AK Parti'nin geçmişten günümüze birçok hizmete imza attığını belirterek, "Bu parti, adalet ve kalkınma misyonuyla Türkiye’de ilklere imza attı. Hukukun üstünlüğüne her zaman inandık ve inanmaya devam edeceğiz," dedi. Yerelde belediye başkanları ve milletvekilleriyle uyum içinde çalışacaklarını vurgulayan Gül, "Sorun odaklı değil, çözüm odaklı bir anlayışla hareket edeceğiz” ifadesini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’dan Okul Ziyareti İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’dan Okul Ziyareti

Gül, Cüneyt Doğan’a zor bir dönemde yaptığı çalışmalar için de teşekkür ederek, "AK Parti’de görev almak, makamdan güç almak anlamına gelmez. Bizler bu davaya inanan ve bu inancı sürdüren neferleriz" dedi.

-Vahit Kirişci'den Birlik ve Beraberlik Mesajı
Törende konuşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci ise, "Bu süreçte birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaparak, hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız" ifadelerini kullandı.
Kirişci, partinin hedeflerine ulaşması için herkesin el birliğiyle çalışması gerektiğini söyledi.

Editör: Dilek Nur