GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Ağustos Fuarı İçin Toplu Taşıma Hatlarında Yeni Düzenlemeler!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl aranın ardından düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı için toplu ulaşımda kapsamlı düzenlemelere gitti. 9 Ağustos Cuma günü başlayacak fuarın katılımcılarının KAFUM Atatürk Parkı'na rahat ve konforlu bir şekilde ulaşabilmeleri amacıyla şehir içi toplu taşıma seferlerinde değişiklikler yapıldı.

Abone Ol

Başkan Fırat Görgel’in öncülüğünde gerçekleştirilecek fuar için şehir merkezinden fuar alanına direkt ulaşım sağlayan hatların sefer sıklığı artırıldı. Ayrıca, mevcut güzergâhların dışında 12, 21, 30, 36/B ve 38 numaralı hatların saat 19.00’dan itibaren gidiş ve dönüşlerde güzergâhları fuar alanına kadar uzatıldı. Fuara özel olarak, 3, 9, 22 ve 44 numaralı hatlar saat 21.00’dan sonra, her saat başı 00.00’a kadar fuar merkezinden hareket ederek güzergâhlarına devam edecek.

Büyükşehir Belediyesi, fuar ziyaretçilerinin deneyimlerini daha keyifli hale getirmek için bu düzenlemeleri yaptığını duyurdu. Fuar alanına ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarının güzergâh ve hareket saatlerine bu linkten ulaşılabilir. Ayrıca, toplu ulaşım hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattından yardım alabilirler.