GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Efsane Fuarı 450 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin 20 yıl aradan sonra yeniden düzenlediği Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, yoğun ilgi görmeye devam ediyor

Abone Ol

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde 9 Ağustos Cuma günü büyük bir coşkuyla açılan fuar, sadece 11 gün içerisinde 450 bin ziyaretçiye ulaştı. Fuarın bu denli ilgi çekmesinde, uzun süredir beklenen bu etkinliğin geri dönüşü ve zengin içerikli programlar etkili oldu.

Geleneksel el sanatları sergileri, yerel lezzetler, konserler, tiyatro gösterileri ve çocuklar için düzenlenen çeşitli aktiviteler gibi etkinliklerle fuar, ziyaretçilere hem ticari hem de kültürel anlamda önemli deneyimler sunuyor. Kahramanmaraş halkının yanı sıra Gaziantep, Malatya, Hatay, Kayseri ve Osmaniye gibi komşu illerden de ziyaretçilerin akın ettiği fuar, şehrin kültürel ve ticari hayatına büyük katkı sağlıyor.

Efsane Fuar 31 Ağustos’a Kadar Devam Edecek

31 Ağustos’a kadar sürecek olan fuar, her gün 16.00 – 00.30 saatleri arasında ziyaretçilere kapılarını açıyor. Etkinlik takvimi boyunca fuar alanında; konserler, tiyatro gösterileri, açık hava sineması, alışveriş ve spor alanları gibi birçok farklı etkinlik ziyaretçilere sunulmaya devam edecek. Büyükşehir Belediyesi, tüm vatandaşları bu renkli ve eğlenceli etkinliklerin tadını çıkarmaya davet ediyor.