YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Türkoğlu'nun En İşlek Caddesi Yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu’nun ana arterlerinden Mahir Ünal Caddesi’nin asfalt yenileme çalışmalarına başladı. 11 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen bu proje, 3 kilometre uzunluğundaki caddenin ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor.

Abone Ol

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda, önceki altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra asfalt yenileme işlemlerine geçildi.

Mahir Ünal Caddesi, araç ve yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu bir bölge olarak, ilçe merkezindeki konutlar ve iş yerleri ile sosyal donatı alanlarına erişim sağlıyor. 6 Şubat depremleri nedeniyle deforme olan cadde, şimdi mevcut asfaltın kazınması ve yenisinin serilmesi ile iyileştiriliyor.

İlçe sakinleri de yapılan çalışmaları memnuniyetle karşılayarak, hizmetten dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür ettiler. Ahmet Palabıyık, “Türkoğlu bu hizmeti hak ediyordu,” derken, Mulla Solmaz da “Bu yol araç geçişlerinde sürekli toz toprak oluyordu. Artık yolumuz çok güzel bir şekilde yenileniyor” ifadelerini kullandı.