GÜNCEL

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman'dan Duygusal Veda

Milli Eğitim Bakanlığı- Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, kurumdaki çalışma arkadaşlarıyla helalleşerek vedalaştı.

Abone Ol

Yeni bir göreve atanması nedeniyle veda toplantıları gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 3 yıla yakın birlikte görev yaptığı müdür yardımcıları, şube müdürleri, şefler, memur ve yardımcı hizmetler sınıfındaki görevlilerle bir toplantı yaparak geçen 3 yılın değerlendirmesini yaptı.

Pandemi ve özellikle 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin olumsuzlukları ve bu olumsuzlukları tüm personelin gayretleriyle çözüme kavuşturulduğunu, depremde vefat eden öğretmen, öğrenci ve yıkılan okullarla ilgili bilgiler veren Yusuf Kahraman,  “herkesi memnun etmenin mümkün olmadığına dikkat çekerek şunları dedi:

“Herkesi memnun ediyorsak bizde bir münafıklık vardır. Hakkaniyetli, adaletli bir iletişim ve yönetimi gerçekleştirdik ve bilinçli olaraktan kimseyi üzmek istemedim. Benim hakkım varsa sizlere helal ediyorum, sizlerin de bana helal etmesini istiyorum, eğer üzdüğüm, benim hakkım var diyen varsa belirtsin onunla da helalleşelim”  dedi.

Toplantıya katılan personel hakkımız helal osun ifadeleriyle karşılık verdi. Yusuf Kahraman, tüm personele bundan sonraki kamu ve özel hayatlarında başarılar dileğinde bulundu ve çıkışta tüm personelle kucaklaşarak vedalaştı.

Haber: Oğuz KARAKOÇ