İsmailağa Cemaati'nin resmi sayfasından yayınlanan açıklamanın yalanlarla dolu olduğunu söyleyen Ünlü, bu iddiaların kaynaklarını haftaya paylaşacağını duyurdu. Ayrıca, İsmailağa Cemaati'nin başı olan Mahmud Efendi tarafından hiçbir zaman istişare heyetinde bulunanların vekil olarak tayin edilmediğini savundu.

Ünlü, özellikle Seyfettin İnanç'a dikkat çekerek, İsmailağa Cemaati'nin maddi işlerini yürüten ve projeleri getiren kişinin Seyfettin İnanç olduğunu belirtti. FETÖ'nün İsmailağa Cemaati'ne sızmaya çalıştığını iddia eden Ünlü, kendisine yönelik yapılanların da bu çerçevede olduğunu öne sürdü.

Ayrıca, Ünlü, kendisini İsmailağa Cemaati'nin bir önceki lideri olan Mahmud Ustaosmanoğlu'na bağlı olduğunu ve cemaatin mevcut lideri Hasan Efendi'nin de aynı durumda olduğunu belirtti. Bu nedenle, kendisini cemaatten atmaya yetkisinin olmadığını vurguladı.

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyesi'nde İşten Çıkarılmalar ve Mobbing İddiaları! Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyesi'nde İşten Çıkarılmalar ve Mobbing İddiaları!

Son olarak, Ünlü, bazı cemaat üyelerinin FETÖ'cü Emre Uslu ile aynı dili kullandığını ve kendisi için "gebermesini" istediklerini iddia etti.