• DOLAR 34,19 %0.13
  • EURO 38,25 %-0.06
  • STERLIN 45,85 %-0.06
  • ALTIN 2.936,39 %0.10
  • BİST100 9.829 %-0.62
  • BITCOIN 64.550 %2.38
  • ETHERIUM 2.631 %2.41
16°
7 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu ile siyaset ve iş dünyasından oluşan heyet, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti. Kahramanmaraş ekonomisinin masaya yatırıldığı ziyarette, kentin beklenti ve talepleri iletildi.

7 ay önce GÜNCEL

Murat Kurum'un Kahramanmaraş Depremi Açıklaması Sosyal Medyada İnfial Yarattı. 130 Bin Can Kaybı İddiası Gündemde!

7 ay önce GÜNCEL

Hatay Antakya'daki Rende Esenpark Evleri İddianamesi Tamamlandı: 9 Kişinin Ölümüyle İlgili Sanıklara 22 Yıl Hapis Talebi!

7 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 Şubat Felaketinin Yıl Dönümünde Kahramanmaraş'ı Ziyaret Ederek Tamamlanan 'Çelik Köy Evlerinin' İlk Etabının Anahtarlarını Hak Sahiplerine Teslim Edecek!

7 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş Jandarma Komutanlığı, Kış Şartlarında Yiyecek Bulmakta Zorlanan Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktı.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyesi şahıs yakalandı.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı.

7 ay önce GÜNCEL

Hızlı Tren ve Kahramanmaraş Havaalanı'na çözüm vaadleri verilen Kahramanmaraş halkı artık ulaştırma sorunlarının çözülmesini istiyor. AKP Kahramanmaraş heyeti, Bakan Abdulkadir Uraloğlu'nu Ankara'da ziyaret ederek şehirdeki altyapı ve ulaştırma projelerini masaya yatırdı.

7 ay önce ASAYİŞ

Kayseri'de 3 haftalık kızını yastıkla boğarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Ayşe Bülbül (43), müebbet hapis cezasına çarptırılarak, tutuklandı.

7 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, KMTSO 12. Olağan Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek TUSAŞ yatırımının açılış töreni ve imza töreninin Kahramanmaraş için büyük bir dönüm noktası olacağını ifade etti.