• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.500 %0
  • ETHERIUM 2.653 %-0.32
32°
8 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde Jandarma Operasyonu: Köpek Dövüşleri Sonlandırıldı, Suçlular Para Cezası Yağmuruna Tutuldu!

8 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonetin takla atması sonucu 7 kişi yaralandı.

8 ay önce GÜNCEL

Deprem uzmanı Baturhan Öğüt, Adana-Osmaniye-Maraş bloğu ve bu blok içindeki fay sistemleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Öğüt, bloklar arasındaki dönüş hareketinin hangi faylara daha fazla basınç uyguladığını detaylı bir şekilde incelediklerini ve analiz ettiklerini belirtti.

8 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Jandarma Ekipleri Yılbaşı Denetimlerinde Göz Açtırmıyor! Huzur ve Güven İçin Nöbet Devam Ediyor.

8 ay önce GÜNCEL

Hürriyetçi Eğitim-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatih Soylu, vergi sisteminin eğitim çalışanlarının ve memurların kanayan yarası haline geldiğini söyledi.

8 ay önce GÜNCEL

AKEDAŞ'tan önemli duyuru! Kahramanmaraş'ta 2 Ocak'ta elektrik kesintileri yaşanacak. Etkilenecek ilçeler ve mahalleler haberimizin detayında!

8 ay önce GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de yaptığı konuşmada Türkiye'de 500'e yakın hareketli fay hattının bulunduğunu belirterek, 'Her an her yerde 4, 5, 6, 7'ye kadar yükselen bir deprem olabilir' uyarısında bulundu. Özhaseki, ülkenin zor coğrafyasına rağmen Türkiye'nin bir 'huzur adası' olduğunu vurguladı.

8 ay önce ASAYİŞ

Trabzon'da Tüyler Ürperten Dram: 80 Yaşındaki Baba, 52 Yaşındaki Zihinsel Engelli Kızını Silahla Öldürdükten Sonra İntihar Etti!

8 ay önce Kültür-sanat

Bubilet Yılbaşı Kampanyasıyla Kahramanmaraş'ta Konser Keyfi! 1 Bilet Alana, 1 Bilet Bedava Fırsatını Kaçırma!

8 ay önce GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen bölgelerde yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan, bu yıl 6,3 milyar lira harcandığını belirterek, gelecek yıl için ise 12 milyar lira daha ayrıldığını açıkladı. Depremin etkilediği bölgelerde altyapı çalışmalarının yanı sıra kurtarma ve tahliye faaliyetlerine de vurgu yaptı.