• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.580 %0.12
  • ETHERIUM 2.660 %-0.3
23°
8 ay önce Politika

Suudi yetkililerin Atatürk posterine izin vermemesi, ve Süper Kupanın iptal edilmesi Türk futbol camiasında ve siyasette büyük yankı uyandırdı. CHP Kahramanmaraş milletvekili Ali Öztunç ile AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı arasında yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi.

8 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen bir olayda, jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda telefonla dolandırıcılık yaptığı belirlenen şüphelilerin aracında önemli bir miktarda para ve değerli eşyalar ele geçirildi.

8 ay önce GÜNCEL

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında yaşanan Atatürk krizi, Türk futbolunu sarsacak bir gelişmeye neden oldu. Maç öncesi Atatürk pankartları ve tişörtleriyle sahaya çıkmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray'a Suudi yetkililerin izin vermemesi, büyük bir gerilime sebep oldu.

9 ay önce GÜNCEL

Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, yeni yılda Kahramanmaraş'ın kalkınma yolculuğuna destek vermeye devam edeceklerini belirterek, 'Bütün enerjimizle yeni projeler üretmek, Akdeniz'in incisi şehrimizi, özlemini duyduğumuz zirvelere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. 2024 yılında depremin olumsuz izlerini silerek, daha çok üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefliyoruz.' dedi.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir şüpheli tutuklandı.

9 ay önce GÜNCEL

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, Suudi Arabistan'da gerçekleşecek olan Süper Kupa öncesinde Atatürk pankartı ve İstiklal Marşı krizi yaşadığı iddia ediliyor.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta, 30 Aralık 2023 Cumartesi günü (yarın) planlanan elektrik kesintisi nedeniyle Dulkadiroğlu ve Türkoğlu ilçesinde bazı mahalleler saatlerce elektriksiz kalacak.

9 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KSÜ Avşar Kampüsü'nde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi!

9 ay önce MAGAZİN

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'ın programında ilginç bir anıyı paylaştı. Ezmeci, kendisine yöneltilen cinsellikle ilgili soruları anlatırken, izleyicilerin tuhaf taleplerle geldiğini ifade etti.