• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.850 %0.53
  • ETHERIUM 2.665 %-0.58
22°
8 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş, 6 Şubat depremleriyle sarsıldığında onlarca okul yıkıldı, birçoğunda da ağır hasarlar meydana geldi.

8 ay önce GÜNCEL

Türk Kızılayı, Kahramanmaraş depremzedelerine kış yardımlarıyla destek oluyor. Giyim, gıda, hijyen malzemeleri ve nakdi yardım içeren programla 1.2 milyon depremzedeye ulaşılmış olacak.

8 ay önce ÜÇÜNCÜ SAYFA

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde meydana gelen acı olayda, 7 aylık hamile eşi Hediye Koyuncu'yu bıçaklayarak öldüren Salim Koyuncu, intihar girişiminde bulunarak otomobilini uçuruma sürdü.

8 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi ve Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi işbirliği ile çocuklara yönelik 'Pasta Süsleme Atölyesi' etkinliği düzenlendi.

8 ay önce Kültür-sanat

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kahramanmaraş Şubesi ve Kahramanmaraş Edebiyat-Sanat Derneği (MESDER) iş birliğinde doğumunun 150. Yılı münasebetiyle İslam ve İstiklâl Şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.

8 ay önce ASAYİŞ

Kilis'te Park Halindeki Araca Silahlı Saldırı Düzenlendi. 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Ağır Yaralandı! Şüpheliler Gözaltına Alındı!

8 ay önce Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, memurların ve emeklilerin merakla beklediği zam oranını açıkladı. Yılmaz, memur maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam yapılacağını ifade ederken, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için 2024 yılının ortasını işaret etti. Detaylar haberimizde!

8 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında afet bölgesi ilan edilen illerde, sanayi alanlarının belirlenmesi ve planlanması, yerinde inşa edilecek veya güçlendirilecek iş yerlerine ilişkin usul ve esasları düzenleyen 'Afet Bölgelerinde Sanayi Alanları ile Sanayi İşyerlerine İlişkin Yönetmelik' yürürlüğe girdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan bu yönetmelik, depremlerin neden olduğu zararları en aza indirerek bölge ekonomisini canlandırmayı hedefliyor.

8 ay önce GÜNCEL

Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde görev yapan ve yaralanan Kahramanmaraşlı Piyade Sözleşmeli Er Faruk Gürbak'a moral ziyareti gerçekleştirildi.

8 ay önce GÜNCEL

Zorunlu Deprem Sigortası azami teminat tutarı 1 Ocak’tan itibaren geçerli olmak üzere iki katına çıkartılarak, 1 milyon 272 bin TL’ye yükseltildi.