• DOLAR 34,15 %-0.07
  • EURO 38,26 %0.10
  • STERLIN 45,74 %0.10
  • ALTIN 2.923,76 %0.12
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.800 %0.38
  • ETHERIUM 2.667 %-0.24
20°
9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta üniversite öğrencileri ve akademisyenler Gazze için yürüdü. Yürüyüş sırasında PKK terörü ile Gazze’deki İsrail terörü lanetlendi.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta Halk Eğitim Müdürlüğü, kışlık giyecek yardımı Gazze’ye ulaştırabilmek için 7 atölye kurdu.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Emniyeti, operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Son bir hafta içinde Kahramanmaraş'ta 147 şüpheli Yakalandı, 37'si tutuklanarak cezaevine gönderildi!

9 ay önce Politika

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Irfan Karatutlu, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, 6 Şubat depremleri öncesi ve sonrasındaki ihmalleri gündeme getirerek, uzman uyarılarının dikkate alınmadığını ve deprem sonrasında organizasyonun geç sağlandığını belirtti. Ayrıca, riskli bölgelerde kentsel dönüşüm yapılmadığını, ancak rantı yüksek bölgelere taleplerin olduğunu vurguladı. Karatutlu, deprem sonrasında yapılan açıklamalara rağmen evlerin hala yapılmadığına dikkat çekti.

9 ay önce GÜNCEL

İsrail vahşete doymuyor... Gazze hükümeti, İsrail'i, Filistinlilere ait naaşları kaçırmak ve hayati organlarını çalmakla suçlayarak, konuyla ilgili bağımsız uluslararası soruşturma komitesi kurulması talebinde bulundu.

9 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş heyetini kabul ederek, şehrin güncel durumu hakkında bilgi aldı.

9 ay önce ASAYİŞ

Adıyaman'da, konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner yanarken, yangın korkuya neden oldu.

9 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki depremde yıkılan Arıkan Otel'in yapı sahibi A.A. ile statik yapı müellifi O.P.Y. hakkında hapis istemiyle dava açıldı.

9 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yoğun bir çalışma sonucunda terör örgütü DEAŞ üyesi bir şüpheliyi yakaladı.

9 ay önce GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, gazeteci Can Ataklı'nın, şehit aileleri aleyhindeki söylemleriyle ilgili suç duyurusunda bulunduklarını belirterek, "Şehitlerimizin emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacak, onlara dil uzatanlara hadlerini bildirmeye devam edeceğiz." dedi.