GÜNCEL

Milletvekili Zuhal Karakoç Dora’dan İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kahramanmaraş’a İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Erhan Baydur, 5 Ağustos 2024 tarihinde göreve başladı. Yeni görevine hızla adapte olan Baydur, eğitim ve öğretimle ilgili çalışmalara odaklanırken, kendisine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan misafirlerini de ağırlamaya devam ediyor.

Abone Ol

Bu kapsamda, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) 28. Dönem Kahramanmaraş milletvekili seçilen Zuhal Karakoç Dora, bir grup arkadaşıyla birlikte İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur’u ziyaret etti. Ziyarette, Baydur’a yeni görevinde başarılar dileyen Dora ve beraberindekiler, eğitim konuları ve ülke gündemi hakkında sohbet etti.

Ziyarette MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz ve Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Başkanı Ziya Yenipınar da yer aldı. İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

Erhan Baydur’un görevi süresince eğitim alanında yapacağı çalışmalar, Kahramanmaraş’ta eğitim kalitesinin artırılmasına önemli katkılar sağlayacak.

HABER: Oğuz KARAKOÇ