ASAYİŞ

Kayseri'de Terlik Atma Kavgası Cinayetle Sonuçlandı: 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Kayseri'nin Develi ilçesinde çocukların terlik atma meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Abone Ol

İddiaya göre, Küçük Künye Mahallesi'nde çocukların arasında yaşanan tartışma, aileler arasında büyük bir kavga halini aldı.

S.A., tartışmanın büyümesi üzerine, tüfekle Nuray Dabaz ve oğulları Ali Dabaz ile Serkan Dabaz’a ateş açtı. Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulunarak durumu kontrol altına almaya çalıştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede, anne Nuray Dabaz ve oğlu Ali Dabaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiği, diğer oğlu Serkan Dabaz’ın ise ağır yaralandığı belirlendi. Serkan Dabaz, Develi Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Anne ve oğlunun cenazeleri, hastane morguna kaldırıldı.

Olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri, S.A. ve N.A.'yı gözaltına alırken, S.A.'nın evinde ve aracında yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca ve şarjör, 2 ruhsatlı av tüfeği, 18 tabanca fişeği ve 47 av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Güvenlik tedbirlerinin artırıldığı mahallede, ikinci bir olayın yaşanmaması için jandarma ekipleri sıkı önlemler aldı.