GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Takla Atan Araçta 1 Ölü, 1 Yaralı!

Kahramanmaraş'ta Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Ağır Yaralandı.

Abone Ol

Elbistan-Malatya karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise ağır yaralandı. Özbek Mahallesi civarında gerçekleşen kazada, A.S. yönetimindeki 23 FN 929 plakalı araç, direksiyon kontrolünün kaybolması sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Kaza sonrası araçta bulunan sürücü A.S. ve yolcu koltuğunda oturan 37 yaşındaki Hıdır Şahin, ağır yaralandı. Olayın hemen ardından çevredeki diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık, jandarma ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, 112 Acil Servis ambulansları tarafından Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Hastanede tüm müdahalelere rağmen, Hıdır Şahin kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şahin'in cenazesi, otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ağır yaralanan sürücü A.S.'nin hastanede tedavisi devam etmekte. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatılarak, kazanın nedenleri ve sorumluların belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.