GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta Sosyal Yardım Başvuruları Artık Online!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet sunmak amacıyla sosyal yardım taleplerini e-Devlet üzerinden çevrimiçi olarak almaya başladı.

Abone Ol

Başkan Fırat Görgel'in öncülüğünde, her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım projeleriyle Türkiye’ye örnek teşkil etmeye devam ediyor.

Yeni uygulama ile birlikte vatandaşlar, sosyal yardım başvurularını belediyeye gitmeden e-Devlet üzerinden kolaylıkla yapabilecek. Başvurular, yapılacak değerlendirmelerin ardından en kısa sürede sonuçlandırılacak.

e-Devlet Uygulamasından Başvuru Nasıl Yapılır?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin e-Devlet üzerinden sunduğu 9. hizmet olan “Sosyal Yardım Ön Başvurusu ve Başvuru Sorgulama” hizmeti artık vatandaşların erişimine açıldı. Uygulama üzerinden, hizmetler kısmında belediye seçimi yapıldıktan sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yardım modülü seçilerek başvuru işlemi gerçekleştirilebilir. Açılan sayfada “Yeni Başvuru” kısmı işaretlendiğinde, vatandaşlar kolay bir şekilde ön başvurularını yapabilecek.

Bu yenilikle birlikte, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımlarda daha etkin bir hizmet sunmayı hedefliyor.