GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Şehit Uzman Çavuş Orhan Sürmen Anısına 500 Kur'an-ı Kerim Dağıtıldı

Kahramanmaraş'ta Zeytin Dalı Harekâtı'nda şehit düşen İstikam Uzman Çavuş Orhan Sürmen’in anısına düzenlenen anlamlı etkinlikte 500 Kur’an-ı Kerim ve engelli öğrencilere tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Abone Ol

Kahramanmaraş'ta, Zeytin Dalı Harekatı sırasında Kur'an-ı Kerim'e yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan İstikam Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in şehadetinin 6. yıldönümünde anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Şehit Orhan Sürmen İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte 500 Kur'an-ı Kerim dağıtıldı ve engelli 5 öğrenciye tekerlekli sandalye verildi.

Etkinliğe Kahramanmaraş protokolü, şehit aileleri, gaziler ve öğrenciler katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam eden etkinlikte, şehidin anısını yaşatmak amacıyla protokol ve katılımcılara toplam 500 Kur'an-ı Kerim dağıtıldı. Ayrıca, mavi kapakların toplanmasıyla alınan 5 tekerlekli sandalye, okulda eğitim gören engelli öğrencilere Abdulkadir Gülmez tarafından teslim edildi.

Bu etkinlik, şehidin hatırasını yaşatırken aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmak açısından büyük bir anlam taşıdı.