GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Saldırıya Uğrayan Çobanın Zorlu Hayatı!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi Çokak Mahallesi’nde, çobanlık yapan Nail Yener'in yaşadığı trajik olay herkesin yüreğini burktu.

Abone Ol

İki kız kardeşten biri tarafından sopayla şiddete maruz kalan Nail, köylülerin yardımıyla yaşamını sürdüren bir aileye mensup. Nail Yener, ailesiyle birlikte zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. Çoban Nail Yener, 78 yaşındaki annesi Eşe ve engelli ağabeyleri Mehmet (53) ile Osman Yener (49) ile aynı evi paylaşıyor. Babasını 1995 yılında kaybeden aile, köylülerin yardımıyla hayatta kalmaya çalışıyor. Yaşadığı travmayı henüz atlatamayan Nail, darp olayından sonra evinde dinleniyor.

Şiddete Maruz Kaldı

Nail, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Hiçbir suçum yokken sopayla dövüldüm. Benden içki almamı istediler ama kabul etmedim. Benim yaşlı bir annem ve iki ağabeyim var. Üç kardeşiz, garibanız, başka bir zararımız yok."

Köylülerin Desteğiyle Hayata Tutunuyorlar

Nail ve ailesi, köy halkının desteğiyle yaşamlarını sürdürüyor. Yaşanan darp olayı ve Nail'in zor yaşam koşulları, çevrede derin bir üzüntü yaratmış durumda. Köylüler, bu zor günlerinde Yener ailesine destek olmaya devam ediyor.