ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Kanlı Çatışma: 30 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde dün gece meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

Abone Ol

Alınan bilgilere göre olay, Büget Mahallesi'nin kırsal bir bölgesindeki güneş enerji santrali sahasında gerçekleşti. Özel güvenlik görevlisi R.S. (22), sahada silah sesleri duyduktan sonra ağabeyi M.S.'yi (30) yanına çağırdı.

M.S., aracıyla bölgeye gitmek üzere yola çıktı ancak başka bir ilçede bekçi olarak görev yapan S.C. (33) ile karşılaştı. Burada çıkan tartışma hızla büyüyerek silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. M.S., tabanca ile, S.C. ise bıçakla yaralandı.

M.S., ağır yaralı olarak Afşin Devlet Hastanesine kaldırıldı fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. S.C. ise tedavi için Elbistan Devlet Hastanesine sevk edildi. Olay sonrası yapılan incelemede, jandarma ekipleri bir tabanca, bir av tüfeği ve bir bıçak buldu. Soruşturma kapsamında R.S., H.T. ve tedavisi tamamlanan S.C. gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, olayla ilgili detaylı soruşturmayı sürdürüyor.