YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ta Bozulan Yürüyüş Yolları Yeniden Düzenleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Tekerek'te yürüyüş yollarının yenilenmesi için önemli bir çalışma başlattı. Enerji hatlarının yer altına alınmasının ardından bozulan yürüyüş yolları, modern standartlara uygun olarak baştan sona yenileniyor.

Abone Ol

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin farklı noktalarında yaptığı yol yatırımlarıyla vatandaşlara daha konforlu bir seyahat imkânı sunmayı hedefliyor. Onikişubat’ın en işlek arterlerinden biri olan Bahçeci Hoca ve Karasu Bulvarı'nda gerçekleştirilen yenileme çalışmaları, yaya trafiğini güvenli hale getiriyor.

Yenilenen yürüyüş yolları, nokta kabartmalı şeritler ve rampalar ile özel gereksinimli vatandaşlar için daha erişilebilir hale getiriliyor. Bu çalışmalar, hem esnaf hem de vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

"Çalışmalardan Çok Memnunuz"

Bölge esnaflarından Emre Kanadıkırık, yürüyüş yollarının yenilenmesi hakkında, "Buradaki yürüyüş yollarımız çok bozuktu, vatandaşlarımız sorun yaşıyordu. Özellikle tekerlekli sandalye kullanan bireyler ulaşımda zorlanıyordu. Büyükşehir Belediyemiz burayı çok güzel bir şekilde yeniden yapıyor. Çalışmalardan çok memnunuz," dedi. Bir diğer esnaf İsmail İsmailoğlu ise, "İş yerlerimizin önündeki yürüyüş yolları çok güzel bir şekilde yenileniyor. Tek tip oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz," şeklinde konuştu.