GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Bayramda Mezarlık Ziyaretleri İçin Ücretsiz Toplu Taşıma!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşlara şehir merkezi ile Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. Belediye ve özel halk otobüsleri, bayramın birinci günü olan 16 Haziran Pazar gününden itibaren başlayacak olan bu uygulamayı, bayramın son günü olan 19 Haziran Çarşamba günü saat 23.59’a kadar sürdürecek.

Abone Ol

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların bu süreçte şehir içi ve ilçeler arası ücretsiz toplu taşıma hizmetinden faydalanabilecekleri belirtilirken, belediye ve özel halk otobüslerinin güzergâh ve hareket saatlerine https://kahramanmaras.bel.tr/toplu-tasima-guzergah-ve-saatleri internet adresi ve KahramanKart mobil uygulaması üzerinden ulaşılabileceği vurgulandı. Ayrıca, toplu ulaşım ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattını kullanabilecekleri ifade edildi.

Bu uygulama ile Kahramanmaraş'ta yaşayan vatandaşların bayram süresince ulaşım ihtiyaçlarını daha kolay ve ekonomik bir şekilde karşılamaları hedefleniyor.