ÜÇÜNCÜ SAYFA

Kahramanmaraşlı Ailenin Trajedisi: Eşini Öldürüp İntihar Etti!

Mersin’in Erdemli ilçesinde aslen Kahramanmaraşlı bir koca, boşanma aşamasında olduğu eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Abone Ol

Olay, Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde, 5 katlı bir binanın 1. katında meydana geldi. İddiaya göre, uzaklaştırma kararı sona eren Atilla Biricik (44), sabah saatlerinde boşanma aşamasındaki eşi Fatma Biricik’in (40) yaşadığı eve geldi. Görüşme talebi üzerine çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesiyle öfkesine hakim olamayan Atilla Biricik, pencereden kaçarak terasa atlayan eşini pompalı tüfekle vurdu. Ağır yaralanan Fatma Biricik, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırının ardından Atilla Biricik, 46 AAG 096 plakalı aracıyla olay yerinden kaçtı ve yaklaşık 250 metre uzaklıkta aynı silahla intihar etti.

Çiftin, 6 Şubat depremleri sonrasında Kahramanmaraş’tan Mersin’e taşındığı öğrenildi. Evde bulunan Serebral Palsi hastası 10 yaşındaki çocukları ise sosyal hizmetler uzmanları tarafından koruma altına alındı.

22 Ekim’de Uzaklaştırma Kararı Sona Ermiş

Olayla ilgili yapılan incelemede, Fatma Biricik’in daha önce kocasına karşı aldığı uzaklaştırma kararının 22 Ekim’de sona erdiği ve bu tarihten sonra yeni bir uzaklaştırma talep etmediği ortaya çıktı. Çiftin aralarında yaşanan tartışmaların daha önce de devam ettiği öğrenildi.