Politika

Kahramanmaraş’ın Kalkınması İçin İmamoğlu’ndan Destek Sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, İstanbul ziyaretleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ederek Kahramanmaraş’taki belediyelerin karşılaştığı zorlukları ve destek ihtiyaçlarını dile getirdi.

Abone Ol

Ziyaretin ana gündem maddesi, Kahramanmaraş’taki belediyelerin durumu ve bu belediyelere sağlanabilecek destekler oldu. Ünal Ateş, Ekrem İmamoğlu’na, şehrin karşılaştığı sorunlar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi verdi. Görüşmenin sonunda, İmamoğlu Kahramanmaraş’a destek sözü vererek, şehrin kalkınmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

İmamoğlu’na Teşekkür Mesajı

Görüşme sonrası açıklama yapan Ünal Ateş, “Sayın Ekrem İmamoğlu’na belediyelerimizin sorunlarını anlattık ve destek talebimizi ilettik. Kendisi de vatandaşlarımızın yaralarının sarılması ve belediyelerimizin güçlenmesi için destek olacağını belirtti. Bu değerli destek için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahramanmaraş İçin İşbirliği Mesajı

Ateş, alınacak desteklerin Kahramanmaraş halkı için büyük önem taşıdığını vurgularken, şehir için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinin devam edeceğini belirtti. Ateş, Kahramanmaraş’ın kalkınması için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.