GÜNCEL

Kahramanmaraş, TEKNOFEST 2024 Yarışlarına Ev Sahipliği Yapmaya Hazırlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 19-23 Eylül tarihlerinde Türkoğlu Demiryolları Lojistik Merkezi'nde düzenlenecek TEKNOFEST 2024 Uluslararası ve Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışları için son hazırlıkları inceledi. Görgel, gençleri ve tüm vatandaşları bu heyecan verici etkinliği birlikte yaşamaya çağırdı.

Abone Ol

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 19-23 Eylül tarihleri arasında Türkoğlu Demiryolları Lojistik Merkezi'nde gerçekleşecek Uluslararası ve Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışları öncesi alanda yapılan son hazırlıkları inceledi. Görgel, etkinlik için yapılan düzenlemelerin ardından şunları ifade etti:

“6 Şubat depremlerinin ardından şehrimizde hem altyapı çalışmalarını hem de sosyal ve kültürel etkinlikleri sürdürmeye devam ediyoruz. TEKNOFEST 2024 Adana kapsamında düzenlenecek Uluslararası ve Liselerarası İnsansız Hava Araçları Yarışları'na ev sahipliği yapacağımız için büyük bir heyecan içindeyiz. Bu önemli etkinlik, gençlerimizi ve teknoloji meraklılarını şehrimizde ağırlama fırsatı sunacak.”

Başkan Görgel, yarışlar için yapılan saha düzenlemelerinin tamamlandığını belirtti ve etkinliğin şehrin tanıtımına katkı sağlayacağına inandığını vurguladı. Ayrıca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'a teşekkür etti. Görgel, tüm vatandaşları ve özellikle gençleri 19-23 Eylül tarihlerinde Türkoğlu Demiryolları Lojistik Merkezi'ne davet ederek, bu heyecan verici etkinliği birlikte yaşamak istediklerini sözlerine ekledi.