GÜNCEL

Kahramanmaraş İtfaiyesi Eğitim ve Tatbikatlarını Sürdürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki faaliyetlerine hız kesmeden devam ederken, vatandaşların afet ve acil durumlara karşı daha bilinçli ve hızlı müdahale edebilmesi için eğitim ve tatbikat çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, kamu kurumlarını ziyaret ederek yüzlerce personele afet ve acil durumlarla ilgili önemli bilgiler aktardı.

Abone Ol

Kahramanmaraş'ta İtfaiye ekipleri tarafından verilen eğitimlerde, yangına müdahale yöntemleri ve yangın sırasında tahliye süreçleri hakkında teorik bilgiler paylaşıldı. Eğitimin ardından gerçekleştirilen tatbikatlarla katılımcılar, öğrendiklerini pratikte de uygulama fırsatı buldu. Eğitim ve tatbikatlarla yangına müdahale konusunda bilinçlenen personel, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Büyükşehir İtfaiyesi’nden Açıklama

İtfaiye Dairesi Başkanlığı, yaptığı açıklamada, "Şehir genelinde 23 şube, 345 personel ve 64 araçla her türlü afet ve acil durumda vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın afet ve acil durumlara karşı bilgi, tecrübe ve müdahale hızını artırmak için de eğitim ve tatbikatlarımız artarak devam ediyor" ifadelerine yer verdi. Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarla toplumun afetlere karşı daha hazırlıklı olmasını sağlamayı hedefliyor.