GÜNCEL

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Baydur Ekinözü İlçesinde

Göreve başladığı günden beri okul ve kurumları ziyaret ederek bilgi sahibi olan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımcısı Halit Demirtaş ile birlikte Ekinözü ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Abone Ol

İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’u, Ekinözü Hükümet Konağı önünde Ekinözü ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Turaç, Şube Müdürü Abdullah Şakalar ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hanifi Kaya karşılayarak hoş geldiniz denildi.


İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ile birlikte Ekinözü Kaymakamı Muhammed Huzeyfe Onur’u Makamında ziyaret etti.


Kaymakam Muhammed Huzeyfe Onur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile ilçenin eğitim durumu hakkında sohbet edip bilgi alan İl milli Eğitim Müdürü Baydur,  daha sonra merkez Yunus Emre Ortaokulu, Abdurrahim Karakoç İlkokulu ve Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek idareci, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.


Baydur, daha sonra 1996 yılında şehit olan üç öğretmen anısına düzenlenen eğitim müzesini ziyaret edip akabinde ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek ilçedeki eğitim faaliyetleri ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Son olarak ilçe yöneticileri ve ilçede görev yapan okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştiren il müdürü Baydur, her okul müdüründen okulu ile ayrıntılı bilgi aldı.


İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur Ekinözü İlçesine yaptığı ziyaretin sonunda “ bu gün burada ziyaret öncesi rakamların ve istatistiklerin gösterdiği verilerin gerçek olduğunu gördük ve mutlu olduk. İlçemizde tüm eğitim kurumlarında bir kurum kültürü oluştuğuna ve çalışanlarımızın huzur içerisinde çalıştıklarına şahit olduk. Karşılaştığımız bu tablo bizleri fazlasıyla mutlu etti ve Ekinözü ilçemizde eğitim öğretim anlamında güzel şeyler olacağına dair ümitlendirdi” dedi.
HABER: Oğuz KARAKOÇ