GÜNCEL

İl Müdürü Erhan Baydur’un “Öğretmen Buluşması” devam ediyor

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart ile birlikte “Öğretmen Buluşması” kapsamında,  Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ve kurum müdürleri ile toplantı yapıldı.

Abone Ol

Beden eğitiminin, zihinsel eğitim kadar önemli olduğuna işaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, “ Beden eğitimi, bireyin beden sağlığını, ruh sağlığını, beden becerilerini geliştirmeye yönelik, bir derstir. Beden eğitimi derslerinde öğrencilere bedenlerini geliştirmenin yanı sıra, başkalarıyla işbirliği yapma, kendi güçlü ve zayıf yönlerini tanıma ve sosyal yönden geliştirme öğretilir.” Denir.


Toplantıda okul sporlarında yaşanılan sorunlar tartışılıp kulüpleşmenin önemi vurgulandı. Beden Eğitimi öğretmenleri ve kurum müdürleri yaşanılan sıkıntıları dile getirdi. İl müdürümüz Erhan Baydur il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri olarak gerekli destekleri sağlayacaklarını bildirdi.
HABER: Oğuz KARAKOÇ