GÜNCEL

İl Müdürü Baydur’dan Eğitim-Bir-Sen Kadın Kolları’na İade-İ Ziyaret

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Kahramanmaraş Eğitim-Bir-Sen Kadın Kolları’na İade-i Ziyarette Bulundu.

Abone Ol

İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Ağostos ayı başında  ilimizde göreve başlaması münasebetiyle Kahramanmaraş Eğitim-Bir-Sen Kadın Kolları Başkanı, Yüksel Eskalen ve yönetim kurulu üyeleri Ayfer Çekiç, Özlem Aslan, Ayşegül Erafşar, Zuhal Şen ve Fatma Bayındır tarafından makamında ziyaret edilmişti.

Bu kez de, Kahraman İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur , Kahramanmaraş Eğitim-Bir-Sen Kadın Kollarına iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Yüksel ESKALEN ve yönetim Kurulu Üyeleri Hilal KULAĞISAĞIR, Zuhal ŞEN, Habibe TESLİMOĞLU Ayfer ÇEKİÇ Özlem ARSLAN Nazife KOZAN, İl Müdürü Erhan BAYDUR’u Sendika önünde karşıladılar.

Kahramanmaraş Eğitim-Bir-Sen Kadın Kolları Başkanı, Yüksel Eskalen, İl Millî Eğitim Müdürü Erhan Baydur’ a  hoş geldiniz diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kahramanmaraş’ta Eğitimi çok daha iyi yerlere taşımak için gayret gösterdiklerine vurgu yapan İl Müdürü Baydur, “ Eğitim-Bir-Sen Kadın Kollarından da her zaman desteğini bekliyoruz” dedi.
HABER: Oğuz KARAKOÇ