GÜNCEL

Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı Ziyaretçi Rekorları Kırıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Şehir merkezinin yanı sıra, Gaziantep, Malatya, Hatay, Kayseri ve Osmaniye gibi komşu illerden gelen ziyaretçiler fuara akın ediyor. Bir hafta geride kalırken ziyaretçi sayısı şimdiden yüzbinleri aştı.

Abone Ol

20 yıl aranın ardından yeniden kapılarını açan Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, eski günleri anımsatan atmosferiyle büyük ilgi görüyor. Katılımcılar, fuar süresince birçok etkinlikten faydalanma fırsatı buluyor. 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan fuarda; konserler, tiyatro gösterileri, açık hava sineması, alışveriş alanları ve spor etkinlikleri ziyaretçileri bekliyor. Her gün renkli ve eğlenceli programların yer aldığı fuar, hem eski anıları canlandırma hem de yeni anılar biriktirme fırsatı sunuyor.

Ziyaretçiler Başkan Görgel’e Teşekkür Etti

Fuarın yeniden düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Halil Aktaş, “Uzun zamandır bu fuarı bekliyorduk. Bu sene yeniden düzenlenmesine çok sevindik. Eski günlerimizi yâd ettik. Fırat Görgel Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Neslihan Yılmaz, “3 gündür geliyorum fuara ve daha da gelmeye devam edeceğim. Ağustos Fuarı’nı düzenleyen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Erol Poyraz, “Şimdiye kadar büyük bir heyecanla beklediğimiz bir etkinlikti. Sağ olsun Fırat Başkanımız gerekeni yaptı ve bu fuarı bizlerle buluşturdu” ifadelerini kullanırken, Halil Koca, “Fuar çok güzel ve eğlenceli. Bizleri çocukluğumuza götürdü. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Geleneksel Ağustos Fuarı, şehrin kültürel ve ticari hayatına önemli katkılar sağlamayı sürdürüyor ve her geçen gün daha fazla ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor.