GÜNCEL

Başkan Görgel'in Vizyon Projesi: Kahramanmaraş Raylı Sisteme Kavuşacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fırat Görgel'in vaadi olan raylı sistem projesi Kahramanmaraş için gerçeğe dönüşüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte yapılan çalışmalar sonucunda, şehre raylı sistemle ulaşım müjdesi verildi.

Abone Ol

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, şehre raylı sistem müjdesini verdi. Göreve geldikten sonra çalışmalara hızla başlayan Bakan Kurum, Asrın Felaketi'nin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Görgel ile kentin geleceğine yönelik detayları görüştü.

Görgel'in Seçim Vaadi İçin Hazırlıklar Tamamlanıyor

Yerel seçimler öncesinde Kahramanmaraş halkının en büyük taleplerinden biri olan ve Başkan Görgel'in seçim vaatleri arasında yer alan raylı sistem projesi için somut adımlar atıldı. Başkan Görgel, Bakan Kurum'a projeyi sundu ve olumlu geri dönüşler aldı. Kurum, “Kahramanmaraş’ın 50 yıllık kalkınma planını hazırlıyoruz. Cumhurbaşkanımız yakında bu müjdeyi duyuracak” dedi.