GÜNCEL

Başkan Görgel: 'Kahramanmaraş'ın Doğal Zenginlikleri ile Türkiye'deki Yerinizi Güçlendireceğiz'

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Andırın'da düzenlenen 1. Su Sporları ve Doğa Festivali'ne katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Görgel, Kahramanmaraş’ın sahip olduğu doğal güzelliklerin tanınırlığını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Abone Ol

Festivalde konuşan Başkan Görgel, şunları söyledi: “Kahramanmaraş'ımız, değerli doğa harikalarına sahip bir şehir. Andırın ilçemiz de turizm ve kültür açısından büyük katkı sağlayan önemli bölgelerimizden biri. İlerleyen projelerimizle şehrimizin tüm doğal güzelliklerini Türkiye’ye tanıtmayı amaçlıyoruz. Böylece Kahramanmaraş'ın turizm potansiyelini artıracağız.”

Festivalde 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Ahmet Sinan Gökşen ile birlikte bulunan Başkan Görgel, yarışlarda başarılı olan sporcuları ödüllendirdi ve organizasyonun başarılı geçtiğini belirtti.

Görgel, ayrıca 6 Şubat depremlerinin ardından şehrin her noktasında inşa ve iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü vurguladı. Depremzede vatandaşların moral ve motivasyona ihtiyaç duyduğunu ifade eden Başkan Görgel, festival organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Görgel, Kahramanmaraş’ın turizm potansiyelinin en üst seviyeye çıkarılacağını belirterek, “Turizm alanlarımızı canlandıracak ve şehrimizin katma değerini artıracağız. Ziyaretçi sayımızın ve turizm gelirlerimizin artmasını hedefliyoruz” dedi.