GÜNCEL

Başkan Görgel: 'Ilıca'nın Turizm Potansiyelini Arttırmak İçin Yatırımlarımız Sürecek'

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehrin önemli turizm bölgelerinden biri olan Ilıca'da gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bölgenin katma değerini artırmak için çeşitli projelerin hayata geçirileceğini duyurdu. Görgel, yerleşim yerlerinin sorunlarını tespit ederek çözüm yolları arayacaklarını ve bu doğrultuda sürekli yatırımlar yapacaklarını belirtti.

Abone Ol

Başkan Görgel, Ilıca’da muhtarlar, esnaflar ve bölge halkıyla gerçekleştirdiği toplantıda, “Öncelikli olarak ulaşım sorunlarını belediyemizin imkanlarıyla adım adım çözüme kavuşturacak, konutlarımıza daha konforlu seyahat imkanı sunacağız. Ilıca'nın turizm potansiyelini artırmayı hedefliyoruz ve bu doğrultuda yatırımlarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Toplantıya, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan ve teşkilat mensupları da katıldı. Başkan Görgel, yerel yönetimlerin eksikliklerini ve çözüm önerilerini tartışarak, bölgede gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Görgel, temizlik ve ilaçlama ekiplerinin bölgesel olarak çalışmalara başladığını ve Ilıca’nın katma değerini artırmak için yapılan yatırımların sürekli olarak destekleneceğini vurguladı. Bu çabaların, Ilıca’nın hem ulaşım konforunu hem de turizm potansiyelini artırarak, bölgeye olan katkıyı güçlendireceğini ifade etti.