Spor

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, Kırıkhan’da 4 Golle Şov Yaptı!

Lig 4. Grup'ta mücadele eden Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, Kırıkhan'da oynanan karşılaşmada 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş. takımını 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı. Bu sonuçla birlikte İstiklalspor, zirve yarışına yeniden ortak oldu ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Abone Ol

Sezona hızlı bir başlangıç yapan Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, ilk üç haftada üst üste aldığı galibiyetlerle ligin zirvesine yerleşti. Ancak dördüncü haftada Zonguldakspor ile kendi sahasında berabere kalması ve beşinci haftada deplasmanda Sebatgençlikspor’a 1-0 mağlup olması, takımın ivme kaybetmesine neden oldu. İki haftalık galibiyet hasretinin ardından Kırıkhan'da aldığı 4-0'lık galibiyetle toparlanarak iddiasını yeniden ortaya koydu.

Maçın Özetinde Gol Yağmuru

Karşılaşmaya etkili başlayan Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, ilk yarıda adeta fırtına gibi esti. 36. ve 42. dakikalarda Ali Han Tuncer’in iki golü ve 40. dakikada Uğur Mustafa Türk’ün şık vuruşuyla devreyi 3-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında da baskılı oyununu sürdüren İstiklalspor, 64. dakikada Ali Han Tuncer’in üçüncü golüyle farkı 4’e çıkardı. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol fırsatları yakalasa da skoru değiştiremedi ve mücadeleyi 4-0 galip tamamladı.

Zirve Yarışında İddia Devam Ediyor

Bu galibiyetle birlikte puanını 13’e yükselten Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor, zirve yarışındaki iddiasını korumaya devam etti. Rakibi 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş. ise 1 puanda kalarak alt sıralarda yer aldı. İstiklalspor, önümüzdeki hafta deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş. ise Kırıkkalespor’u kendi sahasında ağırlayacak.