Olayda, Polis Memuru (S.U.Ş) kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri (K.Ü) ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri (G.Ö)’yü ağır yaraladı. Valilik açıklamasında, olayın faili Polis Memuru (S.U.Ş) tarafından görevli personel tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığı belirtildi.

Photo1714255911

Ancak, Polis Merkezi Amiri (K.Ü) ve Ekipler Amiri (G.Ö) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit oldu. Valilik, hayatını kaybeden şehitler için Allah'tan rahmet dileyerek, kederli ailelere başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. Adli ve idari tahkikatın başlatıldığı belirtildi.

Whatsapp Image 2024 04 28 At 01.12.01

Kahramanmaraş'ta Tefeciler Ve Dolandırıcılar Operasyonla Yakalandı! Kahramanmaraş'ta Tefeciler Ve Dolandırıcılar Operasyonla Yakalandı!

Kahramanmaraş Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde gerçekleşen olayda Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı Başkomiser Kamuran Üçgül'ün şehit olduğu belirtildi. Kahramanmaraş Valisi, şehide Allah'tan rahmet dilerken, kederli aileye de başsağlığı dileklerini iletti ve tüm milletin başı sağ olsun ifadelerini kullandı.